A Lace Round Party

Nauha päältä katsottuna
Nauha alta katsottuna

Tämä 7 pohjukan nauha on sukua A Hollow Lace-nauhalle. Pohjukat ovat kuitenkin kaksiväriset ja koska saman värin pitää pysyä päällä koko ajan, ei pohjukoita voi poimia kierrettynä. Sen sijaan nauhan kerrokset sidotaan yhteen vaiheissa 4 ja 9, jolloin etusormen pohjukkaa kierretään kokonainen kierros paikallaan siten, että pohjukkaan tulee kierre, mutta niin, että sama väri pysyy päällä.

Kuten videolla näkyy, käytän peukaloa apuna vaiheissa 3 ja 8, se helpottaa pohjukan poimimista. En myöskään aina iske nauhaa vaiheiden 2 ja 3 ja 3 ja 4 välissä, mikä nopeuttaa nauhan tekemistä. Oikeasti sillä ei myöskään ole väliä, missä järjestyksessä tekee vaiheet 4 ja 5 sekä 9 ja 10, voit juoksuttaa ensin ja kiertää sitten. Tai vaikka kiertää samalla kuin juoksutat, jos se tuntuu luonnollisemmalta, kunhan muistat tehdä kierteen etusormen pohjukkaan.

Jos isket nauhan tiukkaan, se on melko lailla pyöreä. Jos jätät sen löysemmäksi, tulos on litteämpi ja alapuolen kontrastiväriset reunat näkyvät paremmin.

Löysemmän nauhan alapuoli

Voit auttaa minua iskunauhasivujen kehittämisessä täyttämällä palautekaavakkeen. Voit vastata anonyymisti, kaavakkeessa ei kysytä henkilötietoja.

Takaisin iskunauhojen pääsivulle